Trudy

Al heel vroeg ik mijn leven werd ik gegrepen door vragen zoals: waarom doen mensen zoals ze doen? En waarom staan sommige mensen in ranking hoger dan andere mensen? En wat doet dit met beide partijen? Deze vragen nam ik mee terwijl ik opgroeide en voelde dat ik niet mee kon komen in de heersende orde.

In mijn systeem van herkomst werd dat wat geliefd was, opgesloten in een kooitje waarbinnen geen eigen zeggenschap was. Opgroeien in dit systeem  heeft van mij een getalenteerd coach gemaakt.

Ik werk vanuit de volgende pricipes:

  • Alles is bespreekbaar. Ook taboes. Zeker ook taboes.
  • In ieder mens zit wijsheid die gezien, gehoord en ingezet wil worden.
  • Het versterken van autonomie van het individu of het systeem staat voorop.
  • Een mens ervaart geluk als zijn authenticiteit er mag zijn, met alles wat daarbij hoort.

CV in't kort

In 2006 startte ik -na het afronden van de opleiding Social Work- mijn loopbaan in de verslavingszorg. Al snel merkte ik dat ik meer compassie voelde voor de medewerkers dan voor de cliënten. Ik zette het HBO-ontwikkelbeleid op in een grote zorginstelling, startte een coachpraktijk en volgende verschillende opleidingen om me te bekwamen tot coach.

5 jaar geleden werd ik gegrepen door de Human Being Management-filosofie en bekwaamde me tot HBM-docent. 

Al snel voelde ik dat ik nog een stuk context en kennis van mensen en organisaties miste en verdiepte ik me in Deep Democracy en meldde ik me bij het Bert Hellingerinstituur voor de opleiding Systemisch Coachen en Systeemdynamieken in Organisaties. Mijn meest recente verdieping is de opleiding Systemisch Adviseren van Siebke Kaat.

Typisch Trudy


Ervaring & Kwaliteit

In 2006 startte ik mijn carrière als coach. Sindsdien heb ik in loondienst en als zelfstandige gewerkt met allerlei cliënten en teams met de meest uiteenlopende levens- en onwikkelvragen.


Warm & Betrokken

Dit is hoe cliënten mijn werkwijze en karakter beschrijven. De lessen die ik in mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn werk en mijn studie leer, deel ik met veel liefde en plezier tijdens de trajecten die ik verzorg.


Analytisch & Strategisch

Ik weet hoe ontmoedigend het is als verlangens en dromen onbereikbaar lijken. Met mijn analytisch en strategisch talent, help ik je om de shift te maken van: 'dit gaat me nooit lukken', naar: 'hoe gaat dit me lukken?'


Stoer & Soft

Deze polariteiten hebben een plek in mijn leven en werk. Niet bang voor een uitdaging en ook niet bang om te raken en geraakt te worden. Deze dynamiek is een mooie voedingsbodem voor groei en ontwikkeling.

Methodieken

ACT-meting

Inzicht door inzoomen

Systeemdynamieken

Inzicht door uitzoomen

Bokscoaching

Inzicht door fysiek ervaren

'Trudy is direct en gedegen, ze weet waar ze over praat en heeft veel kennis! Ze gaat echt naast mensen staan. Haar bevlogenheid is enorm!'

Jaantje van Ginkel

'Trudy geeft woorden aan mijn gevoel en met haar oprechte betrokkenheid, liefde en doortastende vragen bracht ze mij nieuwe inzichten en verbreedde ze mijn horizon.'

Rene van Holten

'Op haar geheel eigen begripvolle en doortastende wijze weet Trudy door te dringen tot de kern waar het om gaat: Jezelf (opnieuw) leren kennen en waarderen!'

Leo Sturm