Trudy Krabbe

Zo lang ik me kan herinneren ben ik al op zoek naar antwoorden op de vragen: 'Wie ben ik? Waar hoor ik bij? Waarom doe ik wat ik doe en wat past nou eigenlijk bij mij?' Deze vragen -en mijn nieuwsgierig/analytische aard- drijven mij in mijn zoektocht naar antwoorden, die per jaar kunnen verschillen. Een zoektocht die nooit af is, die veel inzichten oplevert en  die bijdraagt aan mijn groei als mens.

Door mijn werkervaring op HRM en in de OR heeft heb ik een brede kijk gekregen op uitdagingen van organisaties in relatie tot het (dis)functioneren van medewerkers en teams.

Na het behalen van mijn diploma HBO-MWD heb ik me altijd bijgeschoold, onder andere in Systemisch Werk, Deep Democracy en ACT®.

De lessen die ik in mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn werk en mijn studie leer, deel ik met veel liefde en plezier tijdens de trajecten die ik verzorg. Wat mij kenmerkt is lef, kracht, diepgang en mijn vernieuwende kijk op uitdagingen. Ik ben betrouwbaar en blijf betrokken en toegewijd tot de klus geklaard is.

Laten we kennismaken!

Wil je meer weten over de toepasbaarheid van mijn diensten binnen jouw bedrijf, dan kom ik graag in contact met je voor een vrijblijvend informatie- of kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Burgemeester de Raadtsingel 63

3311 JG Dordrecht

Bedrijfsgegevens 

info@trudykrabbe.nl | 06 22 90 30 90

KvK: 57537178

Btw: NL144095701B01I

BAN: NL63 INGB 0007 9855 75

 

Privacy Policy

Sinds 25 mei 2018 is de Wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht Vanaf die datum geldt dezelfde wetgeving in de EU.

Ik verstrek nooit persoonsgegevens aan derden en neem IT passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en andere onterechte handelingen tegen te gaan. Wanneer je mij een vraag stelt per email maak ik gebruik van jouw gegevens om je het antwoord per e-mail te bezorgen. Soms is een telefonisch contact dan wel een schriftelijke reactie daarvoor de kortste dan wel de meest aangewezen weg. Vandaar dat ik de vermelding van je telefoonnummer op prijs stel.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met mijn Privacy Policy.

Zoals u kunt zien is op deze website het SSL-Certificaat van toepassing.