Mijn leidende principes


Een veilige plek

geeft ruimte om écht naar binnen te kijken

Kijken

maakt het onbewuste bewust en geeft inzicht

Inzicht

geeft regie op je handelen in elke situatie

Regie

geeft rust, eigenwaarde en zelfvertrouwen


Waar ik vandaan kom

Ik ben een geboren en getogen Zeeuwse, opgegroeid tussen de gladiolen, spruiten en aardappels, in een schijnbaar gewoon en veilig gezin. Schijnbaar omdat een altijd dreigende stille agressie in het gezin zorgde voor constante alertheid en aanpassing. Deze aanpassing, in combinatie met opgelegde religie, wiste als het ware mijn unieke indetiteit en eigenheid uit. 

Hier kon ik in principe prima mee overleven. Ik heb met veel plezier mijn studies afgerond en ben enthousiast mijn carrière begonnen. Er was alleen altijd een rusteloze zoektocht naar antwoorden op de vragen: 'Wie ben ik? Waar hoor ik bij? Waarom vind ik het leven zo ingewikkeld? Wat past nou eigenlijk écht bij mij? Waarom is contact en verbinding met anderen zo’n uitdaging?'


"Het maakt niet uit waar je vandaan komt, het gaat erom waar je naar toe gaat"


Waar ik nu sta

Deze zoektocht bleek een waardevol avontuur en heeft me veel inzichten, persoonlijke groei en mijn huidige job opgeleverd.

Als geen ander weet ik dat het leven een opgave kan zijn, maar dat het ontdekken en herschrijven van je unieke blauwdruk weer een zee aan eigen keuzes en nieuwe geluksmomenten geeft.

Ik heb mijn eigen pad uitgestippeld en me 'opgebokst' tot waar ik nu sta. Ik werk fulltime in en aan mijn eigen bedrijf, met fantastische klanten, ik geniet van mijn leven vol uitdaging, voldoening, rust, autonomie, het gevoel van meerwaarde en vrijheid. 


“Niets heeft een grotere transformerende kracht dan bewustwording”


Waar ik naartoe ga

Weten dat de sky the limit is, geeft vleugels om te vliegen, maar voorziet niet in een vliegplan. Ik heb allerlei wensen en plannen voor de toekomst die gericht zijn op het creëren van mijn eigen groei-en ontwikkelpaleis.

Een plek van rust, veiligheid, ontspanning en inspiratie. Een plek waar de juiste mensen elkaar ontmoeten om te geven en te ontvangen. Een belevingslocatie waar je leert, ontwikkelt en op allerlei manieren tot bewustwording komt.

Vroeger dacht ik dat ik eerst een rijke man aan de haak moest slaan, of de loterij moest winnen om dit voor elkaar te kunnen krijgen. Nu heb ik de juiste mensen rond mij heen verzameld die in mij geloven en mij helpen mijn vliegplan vorm, realisme en richting te geven.


'Jouw plek is de positie waar je het krachtigst bent, waar je toegang hebt tot je eigenheid en flair'

Els van Steijn


Typisch Trudy


Ervaring & Kwaliteit

In 2006 startte ik mijn carrière als coach. Sindsdien heb ik in loondienst en als zelfstandige gewerkt met allerlei cliënten en teams met de meest uiteenlopende levens- en onwikkelvragen.


Warm & Betrokken

Dit is hoe cliënten mijn werkwijze en karakter beschrijven. De lessen die ik in mijn persoonlijke ontwikkeling, mijn werk en mijn studie leer, deel ik met veel liefde en plezier tijdens de trajecten die ik verzorg.


Analytisch & Strategisch

Ik weet hoe ontmoedigend het is als verlangens en dromen onbereikbaar lijken. Met mijn analytisch en strategisch talent, help ik je om de shift te maken van: 'dit gaat me nooit lukken', naar: 'hoe gaat dit me lukken?'


Stoer & Krachtig

Ik hou van ruige dingen: motor rijden, mountainbiken, boksen. Wanneer we met het gesprek niet tot jouw kern komen, zet ik een van mijn passies in: we boksen ons een weg van het hoofd naar het hart.

Mijn methodieken

ACT-meting

Inzicht in natuurlijk talent

Bokscoaching

Inzicht door fysiek ervaren

Systeemdynamieken

Inzicht in jouw familiesysteem

Wat anderen over mij zeggen

'Trudy is direct en gedegen, ze weet waar ze over praat en heeft veel kennis! Ze gaat echt naast mensen staan. Haar bevlogenheid is enorm!'

Jaantje van Ginkel

'Trudy geeft woorden aan mijn gevoel en met haar oprechte betrokkenheid, liefde en doortastende vragen bracht ze mij nieuwe inzichten en verbreedde ze mijn horizon.'

Rene van Holten

'Op haar geheel eigen begripvolle en doortastende wijze weet Trudy door te dringen tot de kern waar het om gaat: Jezelf (opnieuw) leren kennen en waarderen!'

Leo Sturm

Laten we kennismaken

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken?