HUMAN BEING MANAGEMENT - TALENTMETING

Analytical Competence Tool

ACT is een slimme, innovatieve methodiek die op heldere, gedetailleerde wijze een antwoord geeft op vragen, zoals:

Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet? Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie? Op welke manier neem ik beslissingen? Hoe reageer ik onder druk? Hoe komt het dat ik zo reageer? Hoe kan ik meer energie halen uit mijn werk? Ben ik een natuurlijke leider?

Hoe werkt het?

De ACT talentmeting is een online meting die slechts 15 minuten duurt. Je ontvangt hiervoor voor aanvang van het gesprek een link in je mailbox. De meting maakt gebruik van woorden én beelden. Juist deze combinatie maakt deze meting uniek, omdat de beelden informatie geven over jouw onbewuste. Het houdt je een spiegel voor en laat je ontdekken wie je écht bent en hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt. 

Het ijsbergeffect

Met ACT  kijken we naar jou als geheel. Ik leg het vaak uit met de metafoor van de ijsberg: het topje van de ijsberg -het gedrag- is zichtbaar, de onderkant van de ijsberg -dat wat jouw gedrag aanstuurt- is  vaak onzichtbaar. De onderkant is het grootste deel van de ijsberg. Wanneer je in jouw leven iets moet veranderen, ga je vaak aan de slag met je gedrag, terwijl duurzaam veranderen begint in het grootste gebied, de basis: wie je bent. 

ERVARINGEN

'ACT is compleet, verhelderend en biedt concrete handvaten waar je iets mee kan'

Linda Plomp

'ACT: pijnlijk helder...'

Merel Heemsker

'Zicht op onbewusten bewust gedrag maakt talenten en drijfveren zichtbaar en daarmee de focus op mogelijkheden'

Edwin Geerse