Coaching

Je bent waarschijnlijk geneigd om alles wat je niet aanstaat -aan jezelf- uit te sluiten. Er van af te willen. Logisch, maar verre van realistisch en verre van versterkend voor je persoonlijkheid. Je komt er namelijk niet van af, sterker nog: je hebt je lichte en donkere kanten beide nodig om mens te zijn. In het coachtraject is dan ook ruimte om beide onder te loep te nemen en te gebruiken voor jouw stappen naar persoonlijke groei.

Coachthema's

Je hebt een keuze te maken 

op het pad van je carrière, in je studiekeuze of in de omgang met mensen.

Je vraagt je regelmatig af: 'is dit het nou...?'

Je bent op zoek naar antwoorden op bepaalde levensvragen, maar komt niet verder dan dat wat je in je hoofd al wist.

Je voelt je soms eenzaam

Je verlangt naar een plek om het te hebben over zaken die elders - om wat voor reden dan ook- onbespreekbaar zijn.

Je wilt jezelf beter leren snappen

Je bent op zoekt naar een 'critical friend', iemand die jou de vragen stelt die je écht verder brengen.


'De genialiteit, helderheid of intuïviteit die tekenend zijn voor 'uitzonderlijk talent', zijn ook eigenschappen van een persoon in balans'


Werkwijze

Of je nu op zoek bent naar inzicht in je persoonlijk leven en werk, of je bent toe aan een nieuwe levensrichting; je wordt gelukkig en doortastend wanneer je innerlijk weet wat bij je past. Om erachter te komen wat van nature bij jou past, werk ik met de ACT-meting. De Analytical Competence Tool maakt onderscheid tussen jouw werkelijke talenten -je natuur- en je ontwikkelde competenties -je cultuur-.

 

Wanneer deze met elkaar in balans zijn, werk je in je natuurlijke kracht. Wanneer deze niet met elkaar in balans zijn, ontstaan er overlevingsstrategieën om het hoofd boven water te houden. Deze leveren veel op maar kosten ook  onwijs veel energie. 

Door zicht op jouw persoonlijke aansturing wordt je potentie zichtbaar en beter inzetbaar en ontstaat er rust, ruimte en energie om de keuzes te maken die passen bij wie jij bent.

 

Het Systemisch gedachtengoed laat je zien wat de invloed van jouw systeem van herkomst is op hoe het met je gaat en hoe je in het leven staat.

 

Door je onstaansgrond ben je wie je bent, met alles wat daarbij hoort: the good, the bad and the ugly. Het is een kunst om die laatste twee te integreren in plaats van af te wijzen en uit te sluiten -dat weet ik als geen ander-. Uiteindelijk geeft het lucht en ruimte voor persoonlijk groei als he in staat bent te zien én te nemen wat vooraf ging aan waar je nu staat.


'Jouw plek is de positie waar je het krachtigst bent, waar je toegang hebt tot je eigenheid en flair'


Zo ziet het coachtraject er uit

1. Intake

Live, bij mij op kantoor, telefonisch of via Skype, wat jou het best uitkomt. Tijdens deze kennismaking verkennen we jouw vraag, vertel ik over mijn aanbod en besluiten we of er een wederzijdse klik en vertrouwen  is om samen op pad te gaan.

 

De intake duurt ongeveer 60 minuten

2. Toelichting ACT

Tijdens deze sessie stellen we een coach-overeenkomst op met jouw persoonlijke doelen. Vervolgens krijg je een toelichting op de ACT-meting die je vooraf -online- ingevuld hebt. Dit geeft je inzicht in persoonlijke blauwdruk: je talent en de overtuigingen die jou aansturen. Dit geeft rust, ruimte en energie om nieuwe keuzes te maken die passen bij wie jij bent.

 

Deze sessie duurt ongeveer 90 minuten

3. Traject

Met deze ontdekkingen gaan we het coachtraject in.  Elke sessie pakken we door op de inzichten die jij opdoet en onderzoeken we steeds weer wat echt bij jou past. Zo ga je als het ware jouw blauwdruk herschrijven. Je krijgt weer regie op het leven dat je voor ogen hebt. In 5 sessies werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeldoelen, evalueren deze en maken waar nodig vervolgafspraken.

 

5 x 90 minuten


'Praten geeft lucht'


Wat kun je gedurende het traject verwachten?

Afspraak is afspraak

Alle informatie die je deelt tijdens de sessies wordt vertrouwelijk behandeld

Jij bent verantwoordelijk voor jouw traject en ontwikkeling: Jij leidt, ik volg

Ik zet me in om jou in dit proces te begeleiden en bij te staan en ben op werkdagen bereikbaar voor kort overleg als je er zelf even niet uitkomt


Je leert anders waar te nemen en vanuit een nieuw perspectief naar jezelf te kijken


Tarieven

 

€ 507,-  ex. btw

 

 • Telefonische intake (15 minuten)
 • Online ACT-meting
 • Persoonlijke rapportage van de uitkomsten
 • Toelichtingssessie (90 minuten)
 • 1x de mogelijkheid voor 10 minuten telefonisch overleg na de sessie

 

Geschikt voor jou als je op zoek bent naar inzicht in je talent en ontwikkelmogelijkheden.

 

€ 1.917,- ex. btw

 

 • Intake (60 minuten) 
 • Online ACT-meting
 • Persoonlijke rapportage van de uitkomsten
 • Toelichtingssessie (90 minuten)
 • 5 sessies vervolg coaching
 • mogelijkheid voor 10 minuten telefonisch overleg tussen de sessies

 

Geschikt voor jou als je je anders wilt gedragen, anders wilt voelen en anders wilt leven.

 

€ 307,- ex. btw

 

 • 1 sessie van 90 minuten 

 

Geschikt voor jou als je het coachtraject hebt doorlopen en komt er iets op je pad, waarbij je één- of tweemalig coaching kan gebruiken. Ook in te zetten voor een losse systeemsessie of sessie  bokscaching.