BOKSCOACHING

Wat is Bokscoaching

Bokscoaching zorgt ervoor dat je lichaam tijdens het boksen laat zien, wat je hoofd soms angstvallig verborgen houdt. Door nieuwe ervaringen krijg je nieuwe inzichten . We kunnen op deze manier informatie ophalen, die je met je hoofd niet kan bedenken. Op deze manier wordt duidelijk hoe jij je plek inneemt, hoe je omgaan met uitdelen en incasseren en hoe je in verbinding blijft. Tijdens het boksen beleef je doorgaan ook veel plezier.

Sparren met jezelf

Vaak gaat er tijdens de coachgesprekken al een wereld van inzichten voor je open, maar soms is er meer nodig dan dat. Met bokscaching kom je letterlijk in beweging. Hierdoor ontstaat er een andere energie, word je je bewust van je lichaam, je mogelijkheden en grenzen en komt je uit de gedachtencirkel in zijn hoofd. Je kan kiezen voor een traject bokscoaching, een losse sessie, of een sessie in het reguliere coachtraject.

Sparren met je team

Dit is een prikkelende training om de onderlinge verbinding, teamspirit, creativiteit en productiviteit van medewerkers te verbeteren.

De training bestaat uit 2 dagdelen van 3,5 uur. We schakelen in de sessie steeds tussen theorie (systeemdynamieken) en praktijk, zodat fysieke en mentale inspanning in goede balans is. De training is overal mogelijk en wordt zo ingericht dat iedereen mee kan doen.

ERVARINGEN

'Bizar dat de oefeningen mij zo raken en mij in contact brengen met mijn emoties. Het maakt me kwetsbaar en krachtig tegelijk'

Anoniem

'Bokscoaching is een fijne combinatie van oefeningen, reflectie en terugkoppeling naar mijn doelen. Een enorm eureka!'

Sabine Versluis

'Ik had geen zin in deze teamdag, maar dit sloeg direct om zodra we de bokshandschoenen aantrokken'

Anoniem