Intakeformulier

Je gaat je aanmelden voor een intakegesprek om te onderzoeken of mijn coaching past bij jouw vraag. Voor we elkaar spreken, is het fijn als je het intakeformulier invult. Voor de snelle schrijver duurt dit ongeveer 10 minuten. De uitgebreide denker zal wat langer de tijd nodig hebben. Bedankt voor je openheid en vertrouwen om dit al met mij te delen. Ik ga zorgvuldig om met jouw informatie.


 

Mijn klanten zeggen: 'Dit is de eerste keer dat het me alleen niet meer lukt.' Soms zijn ze verwonderd en nieuwsgierig, soms zitten ze er doorheen en schamen ze zich voor deze 'zwakte'. Ik zie dat zelf anders: je hebt maar beperkt zicht op jezelf, de wereld en de kansen die voor het oprapen liggen. Het is vrij strategisch, slim en moedig om de inzichten van een ander te gebruiken om je eigen wereldkaart te vergroten.

Voor je het intakegesprek ingaat, wil ik graag meer zicht hebben op jouw kaart, zodat ik een inschatting kan maken of en hoe ik voor jou van waarde kan zijn. 

Dus: ga even zitten, neem de tijd en beschrijf in onderstaande vragen wat jouw uitdagingen op dit moment zijn, wat je wil bereiken in de coaching en wat je precies verwacht.

Wie weet druppelen op deze manier al wat inzichten bij je binnen!