Ga je mee van HRM naar HBM?

 

Wil jij je als (HR-)manager, consultant of coach onderscheiden | en wil je werken aan een meer mensgerichte werk- en leefomgeving? Een omgeving waarin organisaties duurzaam gelukkiger en succesvoller worden? Zoek je als HR-manager een unieke tool die inzicht geeft in de onbewuste aansturing van de mens en die de markt van coaching, advies en organisatieverandering vanuit een heel ander perspectief bekijkt?

In deze basisopleiding HBM| leer je werken met de HBM-filosofie, de Circle of Change en de eerste 2 lagen van de ACT®-meting. Tegelijkertijd leer je deze nieuwe kennis actief toe te passen om te onderzoeken hoe de onbewuste aansturing van mensen hun dagelijkse praktijk beïnvloedt.

Voor wie?

De accreditatie HBM-individueel

is voor coaches, trainers, recruiters en  HR-adviseurs.

 

Als je bent geslaagd voor deze Accreditatie, dan ben je ACT-or 

Verantwoordelijkheid heeft een nieuwe betekenis voor jou. Je bent in staat duurzame verandering in gang te zetten, bij jezelf en bij anderen. Ook heb je toegang tot het zakelijk netwerk van myHBMcenter. Tot slot is je Accreditatie HBM Individueel het startbewijs voor de verdere leerlijnen van myHBMcenter, zoals de verdieping- en teamopleiding.

Hoe?

In deze 5-daagse opleiding

word je opgeleid tot ACTor waarna je kunt gaan werken met de ACT®-meting vanuit de HBM filosofie. Tijdens deze dagen doe je alle kennis en vaardigheden op om de basisbeginselen van ACT® onder de knie te krijgen. Je kunt vervolgens zelfstandig met ACT® aan de slag; samen met je klanten werken aan een meer mensgerichte werk- en leefomgeving en daarmee een duurzame ontwikkeling in gang zetten. De accreditatie wordt afgesloten met een examen en indien deze succesvol wordt afgerond ontvang je een certificaat.

 

Behalve een theoretisch gedeelte

ga je in deze vijfdaagse Accreditatie actief aan de slag met HBM en de ACT®-meting op laag 1 en 2. Onze docenten nemen je mee in een afwisselend programma waarin je HBM en ACT® zelf ervaart. Je werkt en oefent samen met de andere deelnemers op de verschillende vraagstellingen en daarbij passende gespreksvormen. Daardoor heb je behalve de kennis van HBM en ACT® ook de ervaring hoe het onbewuste daadwerkelijk bewust kan worden gemaakt in de praktijk.

Praktisch

Data  

Najaar 2019: 1 september, 1, 28, 29, 30 oktober.

Voorjaar 2020: 9, 10, 23, 24, 25 maart

 

Docenten

Trudy Krabbe en Anniek Risseeuw 

 

Duur  

5 dagen

 

Investering

€ 2.495,- excl. BTW

 

Support abonnement

De geldigheidsduur van de accreditatie is 1 jaar. Gedurende het jaar volg je minimaal 3 supervisies waar je samen met andere ACToren onder begeleiding van een supervisor je kennis actueel houdt. Deze supervisies zijn onderdeel van het support abonnement. De jaarlijkse kosten voor het abonnement bedragen € 345,- excl. BTW.