Niet alle neuzen hoeven dezelfde kant op

 

Teamontwikkeling | krijgt een nieuwe dimensie middels onze Avontuurlijke Teamtrainingen

Hoe | Door de onderstroom zichtbaar te maken en in te  spelen op de groepsdynamiek, kunnen we de samenwerking direct positief beïnvloeden. Medewerkers behalen met elkaar de beste resultaten als ook de sfeer in de werkomgeving open en plezierig is. 

De onderstroom wordt vaak zichtbaar als de medewerker wordt uitgedaagd tot iets nieuws. Om deze reden voegen wij uitdagende opdrachten toe aan teamsessies-en programma's. 

Wij zijn erop gericht ieder teamlid tot zijn recht te laten komen, zodat hij  ziet wat zijn plek is en ervaart dat hij vanuit zijn unieke perspectief en wijsheid als individu bijdraagt aan het geheel.

Duur | Wij werken met teamsessies van 1 dagdeel tot teamprogramma's van 10 dagen.

Resultaat | Medewerkers behalen met elkaar de beste resultaten als ook de sfeer in de werkomgeving open en plezierig is. Wij zijn erop gericht ieder teamlid tot zijn recht te laten komen, zodat hij  ziet wat zijn plek is en ervaart dat hij vanuit zijn unieke perspectief en wijsheid als individu bijdraagt aan het geheel.

Teamgroei.nl | is een samenwerking tussen Trudy Krabbe en John van der Sluis van Lopend Stilstaan. Neem ook eens een kijkje op  www.teamgroei.nl