Een eerlijke match met jezelf

 

Sparren met jezelf | is een samenwerking tussen Trudy Krabbe en Pim Wesdijk van Fightclub Zeeland. Wij verzorgen dit individuele coachtraject in Colijnsplaat, Zeeland. 

Bewegen én stil staan wanneer je werkt aan jouw persoonlijke doelen | Uniek aan onze aanpak is dat we boksen inzetten als middel om jou letterlijk in beweging te krijgen. Als je jarenlang op een bepaalde manier doet, denkt en handelt, ontstaan er hardnekkige patronen. Hierdoor val je vaak terug in hetzelfde gedrag en stoot je je telkens aan dezelfde steen. Bewegen -op verschillende manieren- betekent in elk geval: iets anders doen dan je altijd al deed. Hierdoor ontstaat er een andere energie, word je je bewust van jouw lichaam, jouw mogelijkheden en grenzen en kom je uit de gedachtencirkel in je hoofd. Zo draagt boksen bij aan jouw zelfvertrouwen, jouw weerbaarheid en jouw algehele ontwikkeling; het is een metafoor voor het leven. Het laat je kijken naar jouw manier van samenwerken, jouw doelgerichtheid en naar hoe jij met winst en verlies omgaat. 

Wij helpen je | de stap te maken van cognitief inzicht: dat wat je weet met je hoofd, naar lijfelijk ervaren: dat wat je voelt in je lijf en je hart. Als je weer lijfelijk gaat waarnemen kom je uit je gedachtenspriaal en werk je aan herstel van de verbinding met jouw  wil, kracht en mogelijkheden. Wij geloven dat alles wat jij nodig hebt om een stap te zetten, al in jou aanwezig is. Samen onderzoeken wat jouw stappen zijn en hoe jij deze kan gaan zetten.

Sparren met jezelf geeft je inzicht omdat allerlei levensthema's gekoppeld worden aan een lichamelijke ervaring | Lef Zelfbeeld • Balans in Geven & Nemen Grenzen • Incasseren & Uitdelen  Overtuigingen • Plek Innemen Keuzes

Hoe | Het traject van 6 sessies, verdeeld over 3 maanden, start met het stellen van persoonlijke ontwikkeldoelen en de toelichting van de ACT-analyse. In deze eerste sessie word je dus cognitief aan het werk gezet én zul je (voor het eerst) kennis maken met boksen. In de vervolgsessies wordt steeds een koppeling gemaakt tussen de thema's die je bespreekt in de coaching en dat wat je ervaart tijdens de bokstraining. 

Resultaat | Je focus gaat van je gedachten naar je lichaam, je gaat letterlijk  voelen en ontdekken wat écht bij jou past, en hoe je je hierop af kan stemmen. Wanneer je in verbinding met je lijf -met jezelf- staat, kun je de keuzes maken waarmee je trouw bent aan jezelf. Hierdoor blijf je niet langer hangen in de jarenlange intentie om bepaald gedrag te veranderen;  het gaat je ook lukken om je doel te bereiken.  Je zult merken dat je in een positieve energie komt en dat je geestelijk fitter wordt; je bent tot meer in staat dan je in eerste instantie dacht!