Je wordt het gelukkigst als je de weg kiest die bij jou past, ook al wijkt die af van de heersende norm

 

 

Uit het leven halen wat erin zit |  een fijne relatie, leuke sociale contacten, voldoende beweging en ontspanning én een goede verhouding tussen werk en privé. Wie wil dat niet? Trouw te zijn en blijven aan jezelf in een samenleving die hoge eisen stelt is een lastige klus. De kunst is om jouw leven zo in te richten dat je vanuit verbinding met jezelf, in een gezonde balans komt.

Kom in beweging  |  en leer jezelf écht kennen. Wil je een individueel traject of ben je meer een teamplager?

  • In het Individueel Coachtraject krijg je zicht krijgt op jouw zichtbaar gedrag én jouw onbewuste aansturing. Hierdoor ga je jezelf beter begrijpen, leer je jezelf kennen op een geheel nieuwe manier en kun je verantwoordelijkheid nemen voor jouw gedrag in elke situatie.
  • In het traject Sparren met jezelf zetten wij jou in beweging om je weer in verbinding te komen met jezelf. Boksen helpt je om uit jouw gedachtenspiraal te komen en de verbinding met jouw lijf en hart te hervinden.

In het kader van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid | heeft een werkgever belang bij jou ontwikkeling. Lees hier of en hoe jij je loopbaanbudget en Individueel keuzebudget (IKB) kan inzetten voor jouw traject.