In het kort

Product Tarief Wat
ACT-meting € 507,- ACT-meting, rapportage + toelichting van 90 minuten.
Individueel traject € 1.917,- 6 sessies van 90 minuten
Losse sessie € 307,- Sessie van 90 minuten.
Reflectiesessie* € 50,- Groepssessie van 120 minuten.
Dagdeel sessies € 997,- Sessie van 3,5 uur, max 8 personen

Voor alle tarieven geldt

  • what you read is what you get. Op de tarieven worden geen extra voorbereidingen- of reiskosten berekend
  • alle tarieven zijn ex btw.
  • producten met *  zijn alleen aan te schaffen via de webshop

Specifiek

Individuele Ontwikkeling

Product Tarief Wat Product
Blauwdruksessie / ACT-meting € 507,- ACT-meting, rapportage + toelichting van 90 minuten. Jouw eigen persoonlijkheidsprofiel, rapport en inzicht in jouw natuurlijk talent.
Coachtraject € 1.917,- ACT-meting, rapportage, toelichting + 5 vervolgsessies van 90 minuten. Jouw eigen persoonlijkheidsprofiel, rapport en inzicht in jouw natuurlijk talent. Handvatten om nieuwe patronen te ontwikkelen die aansluiten op jouw persoonlijke leidende principes.
Vervolgsessie € 307,- Sessie van 90 minuten. Verdiepende inzichten op het thema dat jij wil bespreken.
Reflectiesessie* € 50,- Groepssessie van 120 minuten. Inzichten én een tool om met een bepaald thema aan de slag te gaan.

InCompany Reflectiesessies

Klik hier voor de thema's.

Product Tarief Wat Product
InCompany Reflectiesessies € 997,- 1 sessie van 3,5 uur, verschillende thema's. Max 8 personen. Inzichten én een tool om je als individu te ontwikkelen en als groep te groeien in daadkracht en samenwerking.

Systemisch Organisatie Advies

Product Tarief Wat Product
Systemische organisatie-scan € 3.988,- Voorgesprek van 1 uur, 2 systemische workshops van 3,5 uur en nabespreking van 1 uur na elke sessie. Inclusief voorbereidingstijd en reiskosten. Live of online, begeleid door 2 facilitators. Systemische Organisatiescan die inzicht geeft in (de oorzaak) van hardnekkige patronen binnen jouw organisatie of team.
Vervolgsessie organisatie-scan € 1.994,- Workshops van 3,5 uur, nabespreking van 1 uur. Inclusief voorbereidingstijd en reiskosten. Live of online, begeleid door 2 facilitators. Een moment om door te pakken op opgenane inzichten.
Online adviesgesprek € 997,- Gesprek van 2 uur, begeleid door 2 facilitators. Inzicht in (de oorzaak) van patronen binnen jouw organisatie of team.
InCompany Reflectiesessies € 1.994,- 1 sessie van 3,5 uur, verschillende thema's, 2 facilitators. Inzichten én een tool om met bepaalde patronen aan de slag te gaan.
1 op 1 Systemisch organisatieadvies € 1.917,- 6 sessies van 90 minuten, live of online. Systemische Organisatiescan die inzicht geeft in (de oorzaak) van hardnekkige patronen binnen jouw organisatie of team.

Voor coaches: werken met ACT, vanuit de Human Being Management-filosofie

Inschrijven voor de opleidingen, supervisie en reflectiesessies kan via de agenda.

Product Tarief Wat Product
Opleiding HBM-individueel (voor inschrijven, zie agenda) € 2.495,- Eerst jouw eigen ACT-meting, rapportage + toelichting, daarna 4,5 dagen training om zelf met de meting te kunnen werken. Accreditatie, kennis en kunde om ACT-metingen in te zetten voor jouw medewerkers/klanten. Inzichten in jouw eigen ACT-profiel.
Opleiding HBM-verdieping (voor inschrijven, zie agenda) € 2.995,- 5 Traningsdagen die je leren nog meer de diepte in te gaan en verbindingen te leggen tussen de verschillende aspecten van de meting, levensfases en het vader-en moederdeel. Accreditatie, kennis en kunde om verdieping aan te brengen in jouw coachgesprekken. Verdiepende nzichten in jouw eigen patronen en ACT-profiel.
Opleiding HBM-YOUNG (voor inschrijven, zie agenda) € 1.295,- 2 trainingsdagen die je leren het accent meer te leggen op advisering/begeleiding. HBM Young heeft als doelgroep begeleiders van de jongeren van plm. 16/17 jaar tot 23 jaar. Accreditatie, kennis en kunde om YOUNG-metingen in te zetten.
Reflectiesessie* € 50,- Maandelijks sessies van 2 uur, met telkens een nieuw thema. Inzichten én een tool om met een bepaald thema aan de slag te gaan.
Traject werken met HBM/ACT in je bedrijf of organisatie € 1.917,- 6 sessies van 90 minuten. Je wordt begeleid en krijgt tools om -nadat je de opleiding HBM-individueel hebt afgerond- dit handen en voeten te geven in jouw bedrijf of organisatie. Mijn kennis, expertise en ervaring met betrekking tot werken met en implementeren van HBM.
Telefonische sessie voorbespreken ACT-analyse* € 50,- 30 minuten telefonische voorbespreking van Inzichten, vragen en aandacht- en aanknopingspunten om jouw klant te kunnen raken.
Supervisie voor ACT-oren In HBM abonnement 120 minuten supervisie met collega ACT-oren Inzichten, vragen en aandacht- en aanknopingspunten om jouw klant te kunnen raken.