John van der Sluis van Lopend Stilstaan | is mijn vaste samenwerkingspartner bij Teamgroei.nl

Teamgroei.nl verzorgt avontuurlijke trainingen voor teams en hun teammanager, gericht op  effectief en plezierig samenwerken en het verbeteren van teamprestaties. Door de onderstroom zichtbaar te maken en in te  spelen op de groepsdynamiek, kunnen we de samenwerking direct positief beïnvloeden.

 

Pim Wesdijk van Fightclub Zeeland| is mijn samenwerkingspartner bij Sparren met je Team en Sparren met Jezelf.

Uniek aan onze aanpak is dat we boksen inzetten als middel om mensen letterlijk in beweging te krijgen, zodat ze ervaringsgericht met hun ontwikkelthema's aan de slag kunnen. 

 

Pro4Staff | is een van mijn opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

De professionals van Pro4Staff ondersteunen en begeleiden individueel of gezamenlijk organisaties met vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel gebied. Of het nu gaat om eenmalige inzet van een specialist, een kort project met de inzet van meerdere specialisten of inzet op regelmatige basis voor een langere periode door een of meerdere specialisten, Pro4Staff vult dit maximaal flexibel voor jou en je organisatie in.

 

APK | is een van mijn opdrachtgevers en leverancier van de APK-tool.

De APK®  is een preventieve, krachtige en cyclische methodiek die medewerkers en teams inzicht biedt in werkvermogen, drijfveren, talenten en ontwikkelpotentieel. Met als resultaat dat medewerkers beter samenwerken, en doen waar ze goed in zijn. Het vermindert ziekteverzuim en is kostenbesparend.

 

Stay Okay Dordrecht | is dè plek voor een succesvolle teamtraining.

Stayokay Dordrecht ligt op een verrassend mooie plek in Nederland. Stayokay Dordrecht is een verborgen parel aan Nationaal Park De Biesbosch en helemaal verbouwd tot een schitterend moderne locatie. Inclusief heerlijk terras aan het water waar je een prachtig uitzicht hebt op de natuur.

 

myHBMcenter | is mijn opdrachtgever voor het accrediteren van nieuwe ACT-oren en de leverancier van de ACT-meting waarmee ik in veel trajecten werk. HBM staat voor Human Being Management en gaat over mensen in organisaties. MyHBMcenter heeft als startvraag:

'Wat maakt dat mensen doen zoals ze doen?'

Deze vraag is altijd het uitgangspunt voor onderzoek en de ontwikkeling  van de producten en diensten van myHBMcenter. 

 

Anniek Risseeuw van LifeAct | is een bevlogen samenwerkingspartner waarmee ik professionals accrediteer in Human Being Management.

Anniek en ik vullen elkaar perfect aan, doordat onze persoonlijke profielen zowel overeenkomen -zodat we elkaar kunnen vinden- als van elkaar verschillen, waardoor we complementair zijn aan elkaar. Wij verzorgen naast de opleiding tot HBM-individueel, ook HBM kennismakingsdagen, waar je op een laagdrempelige manier kan horen en ervaren wat HBM voor jouw organisatie kan betekenen.