HBM Professionalisatie

 

HBM staat voor: Human Being Management 

Deze filosofie legt de aansturing -de natuur- van de mens bloot, zodat deze effectiever ingezet kan worden binnen de cultuur en structuur van een organisatie.

ACT staat voor: Analytical Competence Tool

Dit meetinstrument ondersteunt werken vanuit de HBM-filosofie. ACT maakt inzichtelijk welke invloed het onbewuste heeft op de mens en zijn gedrag, waardoor je kunt aansturen op duurzame verandering, ontwikkeling en verbetering.

 

Heb je als coach, trainer, recruiter of HR adviseur de voordelen van het werken met ACT ervaren of ben je op andere wijze geïnteresseerd geraakt  in HBM en wil je deze methodiek gaan inzetten in jouw praktijk of organisatie? Pak dan de kans om de opleiding tot HBM Coach en ACTor te volgen. Wat je functie of vooropleiding ook is, HBM is breed inzetbaar en het werken met ACT vergt voornamelijk echte nieuwsgierigheid in mensen. Als je de ACT-meting zelf nog niet ervaren hebt, start de opleiding HBM-Individueel met een persoonlijke ACT-meting en toelichting zodat je eerst aan de slag kan met je eigen competenties, drijfveren en valkuilen. Na de opleiding blijf je scherp middels supervisies waar je uitgedaagd wordt aan jezelf en het implementeren van HBM te blijven werken.